top of page

Verzending

Gratis verzending

 

Bestellingen boven de €85,- worden gratis verzonden in Nederland.

Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden naar België.

Verzending

 

Light of the Moon doet haar best om je bestellingen zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15.00 uur worden geplaatst, proberen wij diezelfde dag nog te verzenden. Je kunt je pakketje dan binnen 1-3 werk dagen verwachten. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Light of the Moon verzendt haar producten in harde brievenbusdoosjes of verzendenveloppen met bubbeltjes plastic. Zo blijven je sieraden goed beschermd tegen breuk en vervorming. De brievenbusdoosjes en enveloppen passen door de brievenbus.

Kleding en tassen worden verstuurd in verzendzakken.

Bestellingen wordt standaard met een Track & Trace code verstuurd. Zo kan je het pakketje volgen en
ben je zeker van een levering. Wel zo veilig.

 

De Track & Trace verzendkosten binnen Nederland zijn €5,95 euro standaard.

Verzending naar België met track & trace kost €6,50.

 

Levering

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je altijd automatisch een email met een bevestiging van je aankoop (mocht je geen mail ontvangen, check dan ook even je Spam folder).

Alle pakketjes worden verzonden via PostNL of DHL. Over het algemeen zal de aflevering na het afgeven aan PostNL/DHL in Nederland in 1-2 werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Houd rekening met  een langere leveringstijd door feest- en vakantiedagen.

Heb je een fout adres opgegeven?

Heb je het verkeerde adres opgegeven? Stuur dan direct een mailtje naar info@lightofthemoon.nl. Zodra je een bestelling plaatst gaan wij namelijk gelijk aan de slag met inpakken en verzenden. Geef ons daarom zo spoedig mogelijk de adreswijziging door. Indien het pakketje al verzonden is voordat we de wijziging ontvangen, kunnen we helaas niets voor je doen.

 

 

bottom of page