top of page

Privacy verklaring

 

 

Light of the Moon Jewellery, hierna LightoftheMoon, respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij verkopen jouw persoonlijke gegevens niet aan derden. Jouw gegevens worden wel ter beschikking gesteld aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Deze partijen hebben hun eigen privacy regels.
 

 

Welke persoonsgegevens bewaren wij?

 

- voor en achternaam;
- adresgegevens: met het juiste adres kunnen wij jouw bestelling opsturen;
- email adres en (eventueel) telefoonnummer; (dit laatste uitsluitend ingeval persoonlijk contact)
- klantnummer;
- bestelgegevens;
- betaalgegevens: Om je bestelling te kunnen betalen maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving.

 

Wanneer je met iDeal of overboeking betaalt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen wanneer je geld terugkrijgt;
 

 


Voor welke doeleinden?


- account: in jouw account staan jouw persoonlijke gegevens. Zo hoef je niet elke keer opnieuw je gegevens in te vullen. Wij bewaren je eerdere bestellingen, hierdoor kunnen we je beter helpen.
- bestelling: Als je een bestelling plaatst gebruiken we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens om je op de hoogte te houden en om te kunnen leveren.
- nieuwsbrieven: je kunt je aanmelden (toestemming geven) voor onze nieuwsbrief met je naam en email adres. Jouw naam en e-mailadres zijn veilig opgeslagen en worden alleen gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief. Je kan je altijd weer afmelden
- klantenservice: wanneer je contact met ons opneemt omdat je een vraag hebt over onze producten of over jouw bestelling, dan onthouden wij deze vragen in onze database. Zo kunnen we je de volgende keer sneller helpen.
- acties: Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij jouw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en actie winnaars bekend te maken.
- wettelijke en fiscale verantwoording: voortkomend uit wettelijke verplichtingen.
 

 


Bewaartermijn

Jouw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens benodigd en verzameld zijn.

De volgende bewaartermijnen worden gehanteerd:

- voor zo lang als nodig om jouw bestellingen af te handelen, inclusief garantie. Je kan wel een verzoek indienen om je account en persoonlijke gegevens te verwijderen, waaraan we dan z.s.m. zullen voldoen, tenzij hierdoor strijdigheid ontstaat met wettelijke (bewaar) verplichtingen.
- voor zolang als nodig is ingeval van een wettelijke verplichting die langer bewaren vereist, als bijvoorbeeld de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

 


 
Gegevens delen met derden

Wij verstrekken jouw gegevens uitsluitend aan derden indien dit nodig is om de overeenkomst met jou na te komen, denk hierbij aan winkelen in de gehoste webshop, aanmaken van een account in die webshop, bestellen en betalen middels een paymentprovider en levering via een transporteur. Ook verstrekken wij gegevens indien dit nodig is voor de uitvoering van een wettelijke verplichting. De bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, zijn mede geselecteerd op basis van hun kwaliteit in verwerking van transacties en op het op correcte wijze omgaan en verwerken van persoonsgegevens. 


Met deze partijen worden gegevens gedeeld:

- Wix voor webshophosting, account aanmaak, bestellen en betalen (middels Ideal gebruik makend van Wix payment processing Wix payment en Wix payment’s provider), email.
- bank voor verwerken betalingen.
- PostNl voor levering.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen


Je hebt het recht om je persoonsgegevens verwerkt door LightoftheMoon in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Een verzoek tot aanpassing of verwijdering dien je te sturen naar info@lightofthemoon, tav Privacy-officer, vergezeld van een blacked copy identiteitsbewijs. Wij zullen binnen 4 weken uiterlijk reageren op je verzoek.

 

 


Beveiliging


LightoftheMoon respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken daartoe de beveiligde webshopomgeving van Wix, gebruiken geen onbeveiligde/onbekende of open wifi netwerken. Wij zullen je ook nooit vragen om  wachtwoorden.


Mocht je de indruk hebben dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, stuur dan een email naar info@lightofthemoon.nl t.a.v. Privacy-officer. Wij beantwoorden deze dan zo spoedig mogelijk.

bottom of page