top of page

Behind the scenes: our trip to Paris!

Bonjour! Afgelopen weekend zijn wij naar Parijs gegaan om de leukste nieuwe items voor jullie te verzamelen en om op de mooiste locaties deze fantastische outfits te fotograferen. In dit blog lees je hoe onze dagen eruit zagen, wat we hebben gedaan en krijg je de leukste tips voor foto locaties.

Enjoy reading xoxo


Dag 1: De reis en nieuwe collectie shoppen!

Op vrijdag 3 februari zijn we om 6 uur ‘s ochtends vertrokken met de trein richting Parijs!

Toen we aankwamen in Parijs zijn we gelijk naar onze favoriete inkoop locaties vertrokken. Hier hebben we vrijwel de hele dag rondgelopen en we hebben ontzettend veel leuke items gescoord!


De eerste dag hebben we afgesloten bij ons all time favorite restaurant in Parijs: Pink Mamma! Je kan hier super lekker eten en het restaurant is ook nog eens super mooi van binnen.


Dag 2 & 3: Foto’s, foto’s en nog meer foto’s!

Zaterdag en zondag hebben zijn we vroeg op pad gegaan om foto’s te maken van de nieuwe collectie. We hebben een flinke ronde gemaakt langs een paar van onze favoriete locaties van Parijs:


Avenue de Camoëns


Avenue de Camoëns is een fantastische plek om foto's te maken! Je hebt hier super mooi uitzicht met de Eiffel toren op de achtergrond en het is vaak veel minder druk dan op soortgelijke plekken. Een echte aanrader dus!

Klik hier om de locatie te bekijken!Palais-Royal


Dit paleis staat vlak naast het Louvre, is centraal gelegen en goed te bereiken. Verder zijn de kenmerkende pilaren een leuke achtergrond voor je foto's.

Klik hier om de locatie te bekijken!
Arc de Triomphe


Uiteraard staat de Arc de Triomphe ook op ons lijstje van favoriete locaties! Je kan hier veel leuke foto's maken met de Arc de Triomphe op de achtergrond maar ook op de Champs Élysées.

Klik hier om de locatie te bekijken!Galeries Lafayette


Het grote indrukwekkende warenhuis Lafayette heeft een dakterras met prachtig uitzicht over de stad. Ook hier hebben wij veel leuke foto's kunnen maken met een fantastische achtergrond!

Klik hier om de locatie te bekijken!


Deze fantastische nieuwe items zijn nu beschikbaar op onze website!
83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page